5 de març 2013

GRAN DERROTA DEL BARÇA DAVANT EL REAL MADRID

Aquest dimarts 26 de febrer, van jugar dos grans equips, en un clàssic F. C. Barcelona-Real Madrid, en semifinals de la copa del Rei.

Al cap de pocs minuts que comencés el partit, Piqué li fa falta a Cristiano Ronaldo dins de l'àrea, que aquest enganya Valdès en el penal i marca gol. S' acaba la primera part amb el marcador 0-1. Al poc temps de començar la segona part, el Barça falla un córner i, amb una passada llarga d'Arbeloa cap a Di Maria, que estava en camp del Barça, passa per davant de Puyol i li passa la pilota a Cristiano Ronaldo, que marca el següent gol. Després Ozil provoca un córner a favor del R.M., la centra i un dels millors jugadors d'aquest equip, Rafael V., remata de cap i marca gol. El R.M. en veure que anava per davant en el marcador es va tranquil·litzar una mica i, en un moment, Jordi Alba, jugador del F.C.B., va aprofitar el descuit de la defensa del R.M. i va marcar gol. Però l'argentí Lionel Messi no va poder mostrar els seus coneixements en el terreny de joc per culpa de la defensa. Al final el resultat va quedar 3-1 a favor del R.M.