5 de febr. 2013

ENTREVISTA AL TALLER "MOU-TE"

Avui els de "revista" hem volgut parlar amb el Christian, professor del taller "Mou-te", com també amb els seus alumnes. Hem sabut que tots ells van anar a visitar els avis de la Llar de Navàs i, per això, els hem anat a veure a l'hora dels tallers que fem els dimarts a la tarda. Volem que ens en facin cinc cèntims. Sempre va bé de posar-se en contacte gent de diferents generacions i compartir les seves idees i pensaments. Les fotos us mostren la tertúlia que hi va haver entre els avis i aquest grup d'alumnes de primer i segon d'ESO.

Christian, qui va tenir la idea d'anar a la Llar?

Jo mateix ho vaig proposar a tot el grup i els va semblar molt bona idea.

Quan hi vàreu anar?

Això va ser el dimarts passat, dia 29 de gener.

Per quin motiu bàsic vau voler anar a la Llar d'Avis?

Perquè, com una activitat més, que dóna nom al nostre taller, vam trobar molt interessant fer una estona de companyia a la gent gran de la Llar, donar-los una oportunitat d'escoltar els joves i també d'expressar-se davant d'ells.

Què vau fer amb els avis?

Doncs els alumnes vàrem preparar unes preguntes diverses i les hi vam fer. Així els que van voler van poder intervenir, establint-se una conversa entre tots.

I ara, per curiositat, de què vàreu parlar?

Bé, de diferents coses, però ens va cridar l'atenció que va sortir molt el tema del sexe: ens explicaven els seus punts de vista i les seves vivències en aquella època, ja molt llunyana, per exemple, quan van trobar xicota, etc.

Quants de vosaltres hi vàreu anar i què us ha semblat el resultat?

Hi vàrem anar tots. Ens va agradar molt i voldríem tornar-hi en alguna altra ocasió, si fos possible. Com veieu, al final ens vàrem tirar una foto tots plegats.

Moltes gràcies, Christian i alumnes de "Mou-te", per haver-hos atès amablement.


Adrià Fernández, Adrià Montagut i Oriol Vila







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada