16 de maig 2014

ENQUESTA SOBRE NAVÀS

Els alumnes que formem part del taller de Revista hem tingut el gust de fer una petita enquesta per opinar sobre el poble de Navàs. La mostra no ha estat molt alta però suficient per poder veure una mica el que pensa la gent. Primer ho hem fet a uns quants alumnes barrejats del mateix institut i després a algunes persones que passaven pel carrer a l'atzar. Aquest ha estat el resultat sobre les següents 4 preguntes formulades:

1.- Què és el que més t'agrada del poble?

Entre els companys de l'institut (alumnes d'ESO dels tres cursos) ens han contestat: el que més, les festes (com la fira i la festa major, ha dit un; i com cap d'any i carnaval, ha dit un altre). Després, el camp de futbol i l'Eix. En canvi, un ha contestat que "ni idea".

Entre la gent gran que hem trobat al carrer ens han contestat amb força diversitat. Ens han dit que els agradava, per exemple, el passeig, la plaça de l'Ajuntament i la plaça Gaudí.

2.- Si fossis l'alcalde, què canviaries del poble?

Entre els alumnes ens han contestat: 2 alumnes, voldrien que hi hagués més festes, 2 que posessin un cinema, 2 canviarien el camp de futbol i 2 diuen que canviarien l'institut. També hi ha algú que canviaria "tot el poble" i algú que hi voldria un centre comercial.

En canvi, entre els adults, les opinions han estat: "treure tots els de fora", "arreglar les voreres" o que "no saben què canviar, que haurien de ser polítics per adonar-se del que faria falta"

3.- Què és el que menys t'agrada del poble?

Entre els alumnes, guanyen els que diuen que no els desagrada res i, lamentablement, els que diuen que no els agrada l'institut o les cargoleres.

En canvi, la gent del carrer opina que el que menys agrada són les pintades al carrer, els forats de l'asfalt, que "és tot pujada" o alguns racons que no estan prou ben cuidats.

4- T'agrada viure aquí?

Entre els nostres companys, d'un total de 10, 7 han dit que sí, però 3 han dit que no (les tres eren noies).

Entre la gent del carrer, tots han dit que sí. 

Doncs moltes gràcies per haver col·laborat en què aprenguem una mica a fer entrevistes.

 Bilal, Aziz i Andrea
Redacció

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada