2 d’abr. 2013

EXCURSIÓ AL CASTELL DE BALSARENY


El divendres 22 de març tots els alumnes de 1r i de 2n d'ESO, per posar fi al segon trimestre, vam anar a visitar el Castell de Balsareny. Vam sortir de l'institut a les 8 del matí; d'anada hi vam anar caminant i alguns, els que van voler, hi van anar amb bicicleta. 

Al llarg del recorregut, els responsables de l'àrea de "Projectes" havien posat el dia abans uns rètols a les principals plantes del recorregut per conèixer-les millor; unes 70 en total. En arribar a l'esplanada del castell vam esmorzar. Després els de primer van començar fent un dossier sobre el castell i l'època medieval i els de segon van començar fent la visita guiada (el dossier el farien després). Uns la van fer en català i els altres en anglès (segons què decidia la professora d'anglès); els
alumnes de primer només van poder fer visita guiada en català perquè anàvem molt justos de temps. Quan vam acabar les visites vam córrer una mica per aquella esplanada i de seguida vam tornar cap aquí a l'institut; qui volia podia tornar corrent i sinó caminant.

Maria Casaldàliga, Laura Comas i Júlia Noguera 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada