8 de gen. 2013

Acaben les obres a l'autovia!


L'autovia de 153 quilòmetres esta en servei de cap a cap (desde Cervera-Lleida, fins a Caldes de Malavella) després de que les obres finalitzessin i es completessin els treballs de senyalització, il.luminació, homologació de sistemes de seguratat i la realització de proves d'emergència als túnels,   acabades el passat 4/1/13.  

La inaguració ho va fer el mateix president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila.La infraestructura registra un trànsit d'entre 8.000 i 17.000 vehicles diaris, amb un percentatge de circulació de vehicles pesants d'entre el 20% i el 30% en funció del tram, pel que la seva desdoblament permet millorar la seguretat viària. 
Al llarg de 2013 es concretarà el procediment d'implantació de l'eurovinyeta, un peatge sobre el qual el Govern de Mariano Rajoy encara no s'ha pronunciat a favor de la seva aplicació. Vila ha explicat recentment que l'eurovinyeta no pretén recaptar més diners sinó acabar amb "la utilització especulativa de la carretera", especialment pels camions que creuen la península.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada