28 de març 2014

pep coll guillem hernández serra



ViSITA DE PEP COLL AL IE SANT JORDI

Ahir dia 27/03/14, Pep coll va fer una visita al nostre institut. Va venir perquè els alumnes de primer d’ESO varen llegir el seu llibre “QUÈ FAREM, QUÈ DIREM”.
El autor ens va parlar una mica sobre el seu llibre i ens va dir sobre en què s’havia inspirat en fer-lo, ell va contestar que es va inspirar sobre una neboda que tenia, que també tenia la mateixa edat que la Bet. Al final de la xerrada ens va projectar una pel·lícula en que havia participat amb una companyia anglesa.

El llibre anava sobre…..
Una nena que es deia Bet, que vivia a Esterri d’Àneu. La nena va començar a interessar-se pels menairons, que eren uns homes petits que sortien d’un pot d’agulles. La nena volia un pot d’aquells i va veure que en el museu del seu poble en tenien un, hi anava cada dia per informar-se sobre ells, i al final el guarda del museu va començar a pensar què volia. La nena, la nit de reis, amb el seu amic Iu, van anar a robar el pot de menairons. Eren les 20:00 de la nit i van trucar al museu dient que havien vist foc, el guarda va sortir i mentre estava fora van entrar al museu. Després es va trobar al seu amic Iu a la pista de bàsquet i li va dir que l’havia fitxat el Barça i se’n havia d’anar a Barcelona.
Al cap d’un temps la Bet, se’n va anar a Barcelona a veure’l en el seu partit, en aquell moment perdien i va fer anar als menairons a que canviessin el marcador i es van escapar.
Una dona vella li va robar la bossa amb els menairons i se’ls va quedar, la senyora va trucar a la Bet i li va dir que havia trobat la seva bossa.
Ja no els va tornar a veure mai més.                                                         Guillem Hernández Serra
                              

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada